Що буде, якщо я вийду з Apple ID?
Після того, як ви вийдете з облікового запису, завантажені фотографії та відео більше не синхронізуватимуться зі змінами на інших пристроях. Ваші закладки та список для читання залишаються в Safari, але вкладки iCloud зі списком веб-сторінок, відкритих на інших пристроях, більше недоступні.
Що буде після виходу з Apple ID?
Після виходу з Apple ID програми на вашому пристрої не будуть видалені автоматично. Однак деякі функції цих програм можуть бути обмежені, особливо ті, які використовують Apple ID для перевірки або синхронізації.
Чи можна виходити з Apple ID?
Якщо використовується iOS 10.3 або пізнішої версії, Перейдіть до меню «Установки» > [Ваше ім'я]. Перейдіть вниз і натисніть «Вийти». Введіть пароль облікового запису Apple і натисніть «Вимкнути». Якщо використовується ОС iOS 10.2 або раніше, перейдіть в меню «Налаштування» > iCloud > «Вийти».
Чи видаляються фотографії під час виходу з Apple ID?
Після виходу з облікового запису Apple на Mac ви, як і раніше, зможете отримати доступ до своїх документів, даних, фотографій та відео iCloud на інших пристроях, на яких ви увійшли до свого облікового запису Apple, а також на сайті iCloud.com .